6 z najlepších recenzovaných produktov CHI žehličky

Testoval som 6 žehličiek a zistil som, že CHI Original 1″ žehlička je celkovo najlepšia.

Počas mojich rokov ako vlasový stylista som mal to potešenie testovať a vyskúšať mnoho značiek stylingových nástrojov. Zistil som, že cena nie vždy určuje kvalitu nástroja. V skutočnosti niektoré z najlepších nástrojov, ktoré som použil, boli cenovo dostupné alebo cenovo dostupné. CHI originálna keramická 1-palcová žehlička 40,00 dolárov

  • 1 keramický tanier
  • Rýchle zahriatie až na 392 °F
  • Rovnomerné rozloženie tepla


CHI originálna keramická 1-palcová žehlička Kúpiť od Amazonu Kúpiť od Sally Beauty Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 02:30 GMT

To znamená, že som obrovským zástancom značky CHI a stylingových nástrojov, ktoré vyrábajú.

S ohľadom na to som zhrnul niektoré z ich najpredávanejších CHI žehličky na určenie môjho favorita.

Na základe niekoľkých faktorov, ktoré vysvetlím nižšie, Žehlička CHI Original 1″ sa stal jasným víťazom za najlepšiu celkovo CHI žehličku na vlasy.

Uvedomujem si, že niektoré z ich žehličiek by mohli byť vhodnejšie pre rôzne typy vlasov a podmienky a poznamenal som to v mojom prehľade.

Čítajte ďalej a pozrite si moje výbery pre najlepšie produkty CHI žehličky .

Obsah

Čo sa vám páči na značke CHI?

Predtým, ako sa dostaneme k recenzii, chcel by som stručne vysvetliť, prečo je táto značka uznávaných stylingových nástrojov:

  1. Stylingové nástroje sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, čo znamená, že sú pevné a odolné.
  2. Budete rozmaznaní, pretože si môžete vybrať zo stylingových nástrojov, ktoré sú vyrobené z keramiky, turmalínu, titánu alebo z kombinácie týchto prvkov.
  3. Tieto stylingové nástroje sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym typom vlasov od tenkých, kučeravých až po husté.
  4. Zahrievajú sa naozaj rýchlo, takže nie je potrebné čakať, kým bude žehlička pripravená na použitie.
  5. Majú funkciu automatického vypnutia, ktorá sa hodí v prípadoch, keď sa ponáhľate z domu a zabudnete odpojiť žehličku zo zásuvky.

6 najlepších recenzovaných produktov Chi Flat Iron

Celkovo najlepšie: CHI Original 1″ žehlička

Samozrejme, začíname náš zoznam s Originálny produkt značky CHI ! Či už ste nováčikom v domácom kaderníctve, alebo si vlasy upravujete pravidelne, toto je žehlička, bez ktorej by ste naozaj nemali byť, a poviem vám prečo: Je to tá, ktorá posunula značku CHI na mapu! CHI originálna keramická 1-palcová žehlička 40,00 dolárov

  • 1 keramický tanier
  • Rýchle zahriatie až na 392 °F
  • Rovnomerné rozloženie tepla


CHI originálna keramická 1-palcová žehlička Kúpiť od Amazonu Kúpiť od Sally Beauty Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 02:30 GMT

Vlastnosti produktu

  • Keramické ohrievače
  • Infračervená technológia
  • Iónová technológia
  • Tenký valec na vyrovnávanie a kulmovanie vlasov
  • Ergonomický dizajn
  • Dizajn plávajúcich dosiek
  • 392° Nenastaviteľná teplota
  • Funkcia bleskového rýchleho ohrevu

The Originálna žehlička Chi využíva pokročilú keramickú technológiu na vytvorenie hodvábnych, lesklých vlasov bez krepovatenia. Keramické platne rovnomerne rozvádzajú teplo pri úprave a vytvárajú hlboko prenikajúce infračervené teplo. Teplo presakuje hlboko do každého prameňa vlasov a v priebehu niekoľkých sekúnd sa vyrovná alebo natočí. Keramický materiál tiež produkuje záporné ióny, ktoré dodávajú vlhkosť a lesk.

Celkovo je originálna žehlička CHI vynikajúcim produktom, ak práve začínate s kaderníctvom, ak potrebujete základného ťažného koňa horúceho nástroja. Originál je vlajkovou loďou značky a je to dobrá voľba, ak potrebujete všestranný stylingový nástroj, ktorý to všetko zvládne.

Jediná nevýhoda, ktorá ma napadá, je nenastaviteľné nastavenie teploty. The CHI originálna žehlička Teplota je nastavená iba na 392 ° F, čo pre niektorých nemusí byť dostatočne horúce. Napriek tomu by viac možností teploty bolo pekné najmä pre používateľov, ktorí milujú experimentovanie s rôznymi vzhľadmi.

Najlepšie pre profesionálne vyrovnávanie vlasov v salóne: Keramická a titánová vyrovnávacia žehlička na vlasy CHI G2

The G2 je na druhom mieste v popularite po originálnej žehličke CHI. The G2 Keramická a titánová rovnačka je nezmyselný stylingový prípravok určený pre profesionálne použitie v salóne. Je obľúbený medzi kaderníkmi pre jeho vynikajúci výkon a báječné vlastnosti. Žehlička na vlasy G2 Ceramic a Titanium obsahuje vysokokvalitné titánové ohrievače, ktoré sú naplnené keramickým materiálom. Žehlička na žehlenie CHI PRO G2 1' 80,20 dolárov

  • Keramické taniere naplnené titánom
  • Keramické ohrievače
  • Inteligentné ovládanie teploty
CHI PRO G2 1' Straightening Iron Kúpiť od Amazonu Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 02:31 GMT

Titánový ohrievač robí G2 neuveriteľne odolný. Keramický materiál produkuje záporné ióny, ktoré vyhladzujú vlasovú kutikulu a poskytujú vám hladké výsledky bez krepovatenia, ktoré vydržia. Zakrivené okraje valca ponúkajú väčšiu flexibilitu, pokiaľ ide o styling. S týmto produktom môžete experimentovať a zakaždým dosiahnuť skvelé výsledky.

Vlastnosti produktu

  • Titánové ohrievače
  • Keramická infúzia
  • Iónová technológia
  • Funkcia rýchleho zahrievania 40 sekúnd
  • Veľký LCD
  • 425°F Maximálna teplota
  • Plávajúce dosky

Titánové ohrievače poskytujú rýchle zahriatie až do maximálnej teploty 425 °F, vďaka čomu sú účinné pri úprave hustých a ťažko vyrovnávajúcich vlasov. Vysoká teplota a titánový materiál znamená, že tí, ktorí majú jemné, riedke alebo poškodené vlasy, možno budú chcieť zvážiť alternatívny styling. Čo sa týka dizajnu, páči sa mi kompaktná, štíhla značka tejto kulmy, pretože mi poskytuje optimálnu kontrolu pri úprave účesu.

Táto žehlička sa tiež vyznačuje rýchlym ohrevom počas niekoľkých minút, takže ráno, keď sa ponáhľate s úpravou vlasov, nedochádza k prestojom. Existuje tiež veľa priestoru na prispôsobenie. Inteligentné ovládanie vám umožní zvoliť si ideálnu teplotu na natočenie alebo narovnanie jemných, hrubých a stredných vlasov. Je tiež vybavený veľkým digitálnym displejom, takže môžete vždy sledovať teplotu pri vyrovnávaní vlasov a predchádzať poškodeniu teplom.

The G2 sa môže pochváliť vynikajúcou rovnováhou funkcií a výkonu. Nie je to však najdostupnejšia žehlička a tento produkt je určite jednou z najdrahších žehličiek CHI na tomto zozname. Ale ak máte chuť maškrtiť a chcete od CHI to najlepšie, s G2 nemôžete urobiť chybu.

Najlepšie pre jemné alebo riedke vlasy: Klasická turmalínová žehlička s turmalínovou žehličkou na vlasy CHI Air Pro Expert

Ak sú vaše vlasy náchylné na krepovatenie, ak sú citlivé na teplo, vlhkosť alebo sú náchylné na poškodenie, potrebujete žehličku, ktorá poskytuje jemné a zdravé teplo, aby sa minimalizovalo poškodenie stylingu ako tento produkt. The Žehlička CHI Keramická turmalínová Expert poskytuje inovatívne technológie, ktoré transformujú jemné vlasy bez poškodenia teplom. Táto elegantná, ergonomicky navrhnutá žehlička je vybavená vysoko kvalitným turmalínovo-keramickým materiálom. Klasická turmalínová keramika CHI Expert 1' žehlička v čiernej farbe Onyx 80,21 dolárov Klasická turmalínová keramika CHI Expert 1' Flat Iron in Onyx Black Kúpiť od Amazonu Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 02:31 GMT

Vlastnosti produktu

  • Turmalín-keramické ohrievače
  • Dvojitá iónová technológia
  • Maximálna teplota 180 °F až 410 °F
  • Tenký valec na vyrovnávanie a kulmovanie vlasov
  • Dizajn zakrivených plávajúcich dosiek
  • Nastaviteľný volič teploty
  • LED kontrolka
  • 30 sekundové rýchle zahriatie

Turmalín a keramický materiál produkujú dvojnásobok záporných iónov, takže vaše vlasy získajú zdravú dávku nádherného lesku! Tento produkt odstraňuje matnosť a zabraňuje lámaniu vlasov/rozštiepeniu končekov, takže vaše vlasy nielen vyzerajú úžasne, ale sú aj silnejšie a menej náchylné na poškodenie.

Páči sa mi všestrannosť žehličky na tenkú žehličku, pretože si s ňou môžete vlasy narovnať, natočiť alebo vyčesať a ak to cítite rovnako, Klasická turmalínová keramická žehlička CHI Air Pro Expert Classic vám poskytne slobodu štýlu, po ktorej túžite. Zahriatie trvá len 30 sekúnd, takže pri rannom stylingu nemusíte čakať. Zahrieva sa tak rýchlo a styling je tiež taký rýchly, takže prácu zvládnete za polovičný čas.

Ďalšia funkcia, ktorú mám rád WHO Pro je nastaviteľný volič teploty. Vďaka tomu je prispôsobenie pri úprave vlasov také jednoduché a pohodlné. Táto kráska má teplotný rozsah 180 °F až 410 °F, takže či už sú vaše vlasy jemné alebo hrubé, ak sú husté, tenké, so strednou hustotou, turmalínová keramická žehlička CHI Expert Classic uspokojí vaše stylingové potreby.

Mojou jedinou výhradou je, že tento produkt nemá žiadne bezpečnostné prvky. Tiež je otočný regulátor teploty odolný, ale nebudem prekvapený, ak sa v určitom bode zlomí, najmä ak sa vaše horúce nástroje často používajú. Číselníky teploty sú dosť náchylné na poškodenie, čo je potrebné zvážiť pri hľadaní akéhokoľvek horúceho nástroja.

Najlepšie na cesty: Cestovná keramická žehlička na vlasy CHI Tech 3/4″

Tí, ktorí radi cestujú alebo majú životný štýl na cestách, nemusia robiť kompromisy v perfektne upravených a rovných vlasoch. Roztok CHI je a 3/4″ keramická žehlička na vlasy . Rovnakú kvalitu CHI môžete očakávať aj v mini žehličke. Cestovná keramická žehlička na vlasy CHI Tech 3/4' CHI Tech 3/4' Travel Ceramic Hairstyling Iron Kúpiť od Amazonu Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.

Vlastnosti produktu

  • 3/4 ″ keramické plávajúce dosky
  • Dvojité napätie
  • 6,5 stôp (1,98 m) otočná šnúra
  • Pohodlná veľkosť na cestovanie alebo styling na cestách
  • 30-sekundové rýchle zahriatie

Jednou z mojich obľúbených vlastností tejto žehličky sú keramické platne. Vieme, že keramika je jedným z najlepších materiálov tanierov, pokiaľ ide o stylingové nástroje. Keramická technológia poskytuje stálu teplotu a vlhké teplo, výsledkom čoho sú lesklé, rovné a zdravé vlasy.

Rýchle zahriatie a duálne napätie z neho robí dokonalého spoločníka na cesty alebo opravy.

Najlepšie pre husté vlasy: CHI Onyx Euro Shine Styler

Keď vám ide o vysoký lesk, potrebujete žehličku, ktorá obnoví prirodzený lesk vlasov a zároveň zachová hebkosť a hodvábnosť vašich vlasov. To je druh výsledkov, ktoré môžete očakávať od CHI Onyx Euro Shine Styler ! Žehlička na žehlenie CHI Onyx Euroshine 1' 119,99 dolárov CHI Onyx Euroshine 1' Straightening Iron Kúpiť od Amazonu Kúpiť od Sally Beauty Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 02:32 GMT

Tento všestranný, úplne čierny horúci nástroj obsahuje pokročilý generátor iónov, ktorý dodáva vlasom úžasný lesk a život! Dvojica ónyxových doštičiek sa môže pochváliť dvojnásobnou iónovou silou v porovnaní s inými žehličkami na vlasy. Elegantný dizajn znamená, že si s touto krásou môžete narovnať vlasy, vytvoriť kučery, vlny, akýkoľvek účes, ktorý otrasie na vašej lodi. Zvoľte najnižšie nastavenia pre jemné účesy alebo choďte až na 450 °F, ak máte hrubé, vlnité, husté a prirodzene kučeravé vlasy.

Vlastnosti produktu

  • Dvojitá iónová technológia
  • Dizajn plávajúceho taniera
  • Nastaviteľné nastavenia teploty
  • Extra dlhé keramické taniere
  • Veľký LCD
  • LED svetelné indikátory
  • 370 °F – 450 °F Maximálna teplota

Každá plávajúca keramická železná platňa je dlhá asi 4 palce so skosenými zaoblenými hrotmi, ktoré ponúkajú bezproblémové otáčanie pre maximálnu všestrannosť. Keďže vyhrievacie platne sú dlhšie ako vaša priemerná žehlička, môžete naraz pracovať na väčších častiach vlasov a skrátiť čas úpravy na polovicu! Táto žehlička je navrhnutá tak, aby bola užívateľsky prívetivá, LED neónová svetelná lišta vám umožní sledovať dokonalú teplotu, zatiaľ čo veľký displej teploty vám umožní zvoliť si ideálnu teplotu podľa typu vlasov, textúry a požadovaného štýlu.

Celkovo možno povedať, CHI Onyx Euro Shine Styler má všetky báječné funkcie, ktoré by ste od špičkovej žehličky očakávali. Jedinou nevýhodou je cena. Ide o dosť drahú žehličku a ak hľadáte základný horúci nástroj, hľadajte inde. Ale ak chcete investičný kúsok, ktorý vám bude dobre slúžiť roky, myslím, že CHI Onyx Euro Shine Styler za tú cenu stojí.

Najlepšie pre poškodené vlasy: 1″ Žehlička na vyrovnávanie vlasov s obsahom lávy CHI

Čítate správne, CHI vytvorila žehličku na úpravu vlasov, ktorá je naplnená sopečnou lávou! Čo ich podnietilo prísť s týmto divokým nápadom? Zdá sa, že ich cieľom je pomôcť upraviť vlasy s minimálnym teplom a zároveň dosiahnuť požadované výsledky. Týmto spôsobom si pri úprave vlasov nesmažete pramienky. The Žehlička CHI Keramická láva je celkom sľubný, pretože dosky vydávajú stabilné teplo aj pri nízkych nastaveniach, aby sa vlákna nespálili. CHI Lava Infused Ceramic 1' Žehlička na vyrovnávanie vlasov 79,99 dolárov CHI keramika napustená lávou 1' Straightening Hairstyling Iron Kúpiť od Amazonu Kúpiť od Sally Beauty Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.17.04.2022 02:00 GMT

Vďaka jedinečnej kombinácii keramickej povrchovej úpravy a ľahkého tela je táto ultra kĺzavá po prameňoch vlasov, takže neskončíte so zamotanými, vyprážanými alebo krepovitými vlasmi. Dosiahnutie výsledkov ako zo salónu je jednoduchšie, keď si vyberiete túto žehličku na vlasy napustenú sopečnou lávou od poprednej značky!

Vlastnosti produktu

  • 1 keramické dosky z vulkanickej lávy
  • Dvojité napätie pre medzinárodné cestovanie
  • 11 stopový kábel
  • Rýchle zahriatie
  • 395 °F Maximálna teplota

Kombinácia vulkanickej lávy a keramiky na doštičkách pomáha dodávať jemné, ale stále teplo do vašich vlasov, čím sa minimalizuje riziko poškodenia hrivy. Ak sa obávate, že svoje pramene neustále vystavujete vysokej teplote, len aby ste dosiahli tú rovnú hrivu, potom je ten správny čas prejsť na Keramická žehlička na vlasy CHI s lávou .

Hoci nemá obvyklé funkcie automatického vypnutia alebo dokonca nastavenie regulácie teploty, stále môžete očakávať, že teplo produkované práškom sopečnej lávy zmiešaným s keramikou bude stačiť. Myslím si, že toto je bezpečnejší spôsob, ako si hrivu upraviť s ľahkosťou pri každom ťahu predĺžených platničiek.

Pýtate sa, prečo sopečná láva? Sopečný lávový prášok poskytuje odolnosť a zároveň funguje ako účinný vodič tepla. Po zmiešaní s keramikou vytvára ióny, ktoré odstraňujú prebytočné molekuly vody vo vlasoch a zároveň udržujú kutikuly uzavreté. To je prísľub tohto modelu od CHI.

Sprievodca nákupom: 5 dôvodov, prečo si vybrať žehličky CHI

Dizajn a funkcie

Žehličky CHI sú známe svojou všestrannosťou a ergonomickým dizajnom, ktorý vám umožňuje dosiahnuť lesklé hodvábne rovné vlasy, pružné kučery a vlnité účesy. Značka je známa svojimi viacúčelovými vlasovými stylingovými produktmi a jednoznačne nie sú výnimkou ani žehličky na vlasy. Dokonca aj tie najzákladnejšie žehličky na vlasy majú praktické funkcie, funkcie, ktoré optimalizujú každodenný účes. Dizajn žehličiek je vždy kompaktný a ľahký, takže sú vhodné na cestovanie a ľahko sa zbalia.

Trvanlivosť

Kvalitná žehlička na vlasy nie je lacná, takže sa oplatí zaobstarať si horúci nástroj, ktorý môžete používať dlho, dlho! Našťastie je značka CHI známa svojimi odolnými horúcimi nástrojmi. Základné žehličky nie sú také odolné ako špičkové horúce nástroje značky, ale sú ideálne aj pre nováčikov a každodenné použitie. Na druhej strane, špičkové žehličky a kulmy sú odolné, a tak drahé, že vám poskytnú báječné účesy na dlhé roky!

Poviem však, že titánové horúce nástroje sú odolnejšie ako turmalínové alebo turmalínovo-keramické horúce nástroje, na čo treba pamätať pri nakupovaní. Keramické a keramické turmalínové materiály sú dosť krehké, preto je potrebné s nimi zaobchádzať opatrne. Vydržia roky, pokiaľ s nimi budete opatrní. Titánový materiál je prakticky odolný voči životu, takže sa ľahko nepoškodí. To znamená dlhý život.

Užívatelsky prívetivý

CHI má na výber širokú škálu žehličiek, niektoré majú veľa funkcií, iné sú trochu obmedzené pre začiatočníkov alebo pre ľudí, ktorí nenávidia zložité ovládanie. V závislosti od cenovej hladiny a vašich osobných preferencií si môžete vybrať medzi špičkovým modelom CHI so skvelými funkciami a základným štýlom so základnými ovládacími prvkami.

Výsledky

Žehličky CHI sú efektívne horúce nástroje a vytvárajú vlny, kučery a hodvábny lis, ktoré vydržia. Horúce nástroje sú nielen intuitívne navrhnuté, ale sú tiež optimalizované pre špecifické použitie. Napríklad Miss Universe Style Illuminate je určená pre tých, ktorí sa radi hrajú s rôznymi účesmi Onyx Euro Shine Styler je určený na obnovenie lesku na matných, nevýrazných zámkoch. The G2 je ideálna pre používateľov, ktorí si upravujú vlasy každý deň a potrebujú žehličku, ktorá dokáže držať krok s ich meniacim sa štýlom, zatiaľ čo originálna žehlička CHI je najlepšia pre každého, kto potrebuje priamu žehličku na vlasy.

Žehlička CHI vs žehlička GHD

Dve z najpopulárnejších značiek horúcich nástrojov v komunite krásy sú CHI a GHD. Obe značky sú na trhu už roky, hoci CHI mala 15-ročný náskok. CHI a GHD ponúkajú pestrý výber produktov starostlivosti o vlasy a stylingu. ghd Platinum+ Professional Performance Hair Styler, Keramická žehlička, Žehlička na vlasy, Čierna 279,00 dolárov

  • Prvá inteligentná žehlička na svete
  • Prediktívna technológia
  • Technológia Ultra-Zone
ghd Platinum+ Professional Performance Hair Styler, Keramická žehlička, Žehlička na vlasy, Čierna Kúpiť od Amazonu Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 0:14 GMT

vo všeobecnosti GHD ploché žehličky sú drahšie ako CHI. Ak chcete utrácať, rozhodnite sa pre produkty GHD. CHI má rozmanitejšiu kolekciu horúcich nástrojov a stylingových produktov. Značka má veľký sortiment všestranných žehličiek, ako je originálna žehlička, ktorá funguje pre všetky typy vlasov. Ak chcete nakupovať produkty starostlivosti o vlasy spolu s žehličkou, voľba je jasná.

GHD má veľký výber žehličiek z limitovanej edície, takže ak máte radi tieto produkty alebo chcete konkrétny model, ktorý nikde inde nenájdete, rozhodnite sa pre GHD. Žehličky CHI sú pomerne populárne skôr, ako sa objavilo GHD, takže ak hľadáte cenovo výhodnú žehličku so štandardnými funkciami, CHI je vaša najlepšia voľba.

Nakoniec bude váš výber závisieť od vašich stylingových potrieb, typu vlasov a vášho rozpočtu, takže vyberajte múdro!

Zabaliť

CHI pôsobí na trhu už desaťročia a je to jeden z najdôveryhodnejších nástrojov na úpravu vlasov v kozmetickom priemysle. Ak si doprajete novú žehličku, dôrazne vám odporúčam pozrieť si široký výber žehličiek CHI! CHI originálna keramická 1-palcová žehlička 40,00 dolárov CHI originálna keramická 1-palcová žehlička Kúpiť od Amazonu Kúpiť od Sally Beauty Získame províziu, ak kliknete na tento odkaz a uskutočníte nákup bez dodatočných nákladov.18.04.2022 02:30 GMT

Od pôvodnej žehličky po G2 určite nájdete niečo, čo uspokojí vaše stylingové potreby.

Ďalšie odporúčané produkty

Leah Williamsová

Leah Williams je zakladateľkou Lucky Curl a pôsobí v oblasti starostlivosti o vlasy a stylingu posledných 15 rokov. Odvtedy si vyvinula neuveriteľnú odbornosť a hlboké pochopenie toho, ako ošetrovať a upravovať tie najzložitejšie typy vlasov, a s nadšením zdieľa svoje znalosti s čitateľmi Lucky Curl.

Súvisiace články

Preskúmať viac →

Chi Original Flat Iron Review

Dozviete sa funkcie a výhody, ktoré táto žehlička ponúka. Navyše, alternatívy k značke CHI v prípade, že chcete viac možností.

Žehlička na vlasy na mokré až suché vlasy – 5 najlepších žehličiek na vlasy

Lucky Curl hodnotí 5 najlepšie hodnotených žehličiek na nájdenie tej najlepšej žehličky na mokré až suché vlasy. Popíšeme, čo je potrebné zvážiť pred kúpou mokrej až suchej žehličky.

Recenzie na žehličku na vlasy Royale – žehlička a kulma na vlasy 2v1

Po všestrannej, kvalitnej žehličke na vlasy? Pozrite si recenziu Lucky Curl luxusnej keramickej turmalínovej iónovej žehličky Royale USA.